hayir bu sadece nvidia icin
- Vusal
- Site Admin
- Has thanked: 401 times
- Been thanked: 2400 times
Re: sapphire rx6800 mats mods kodlari

"Hər elm sahibinin üstündə daha yaxşı bilən biri vardır.!" (Yusuf/76)
Vusal ustam 367v için gönderdiğiniz kodu girdiğimde görüntü gidiyor yine. [External Link Removed for Guests] Bunu gtx560 ile de denedim o kart sağlam onda da aynı durum var. Amd için programı tekrardan denedim o da direkt fail veriyor teste başlamıyor bana desteklerinizden dolayı teşekkür ederim bunun için zaman harcadınız hem siz hem Halit ustama , bundan sonra problemi çözebilirsem nasıl çözdüğümü yazacağım, en azından bu problemle karşılaşan farklı ustalar olursa onlara yarasın hayırlı akşamlar tekrardan
- Vusal
- Site Admin
benim elime gtx serisi gelirse buraya ek bilgi eklerim

ustalarım tekrardan selam. Program şu an itibari ile bende de düzgün çalışıyor. Yapmamız gereken biostan görüntü modunu değiştirip igfx e çekip ob üzerinden testi başlatmak. problemli olan mats mods değilmiş. elime birkaç tane daha kart geçti . bu şekilde rx 550 ve 570 test etmiş oldum. elime kart geçtikçe deneyimleyip burayı da güncellerim. fakat sıkıntı yaşadığım hala durumlar var. 1. si elimde rx5700xt kart mevcut kodlar konusunda problemler yaşıyorum klavuzda gösterdiği gibi
ls / root
CD / root / rx57009
./tserver -boardtest = memfa
bu komutlar testi başlatmama yardımcı olmadı bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
ls / root
CD / root / rx57009
./tserver -boardtest = memfa
bu komutlar testi başlatmama yardımcı olmadı bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
- Vusal
- Site Admin
bunu dene
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Vusal ustam o son gönderdiğinizi hala deneyemedim fakat Nvidia 295-367-400 versiyonu çalıştı [External Link Removed for Guests] şu şekilde hata aldım yazma hatasında hepsi arıza gösteriyor bunun sebebi ne olabilir
- Vusal
- Site Admin
hepsinde ariza cikmasi genelde chip sorunu oluyor ve ya kisa devre sonucu ortaya cikar.

Vusal ustam elimde birkaç tane daha pcb hasarlı 980 var müsait olunca işlemcisini değiştireceğim. ama kısa devre yok omajlar yerinde, ekstradan termal kamera ile baktım aşırı ısınan bir vram yok yüksek ihtimalle dediğniz gibi 1. seçenek olarak chip arızalı.