HP, Compaq noutbuk təmiri
Post Reply
mrtglm

HP PROBOOK 450 G7 GÖRÜNTÜ YOK

Post by mrtglm »

merhaba Ustalarım

HP PROBOOK 450 G7 MODEL ANAKART KODU DA0X8CMB6E0 REV: E MODEL X8C CİHAZ VAR FAKAT ŞEMASI OLMADIGINDAN İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM TÜM VOLTAJLARI RESİM EKLEDİM RAM TESTTERDE #RST 0.06V BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

[External Link Removed for Guests]

Allah var Gam Yok !!!
halit al
Has thanked: 340 times
Been thanked: 627 times

Re: HP PROBOOK 450 G7 GÖRÜNTÜ YOK

Post by halit al »

cihaza bios yazdınmı? bobinlerin omajı ne durumda? core ve gt voltajları aktif değil gibi duruyor. Onları kontrol eden ana entegre üzerinde intersil yazan vrm entegresi onu kullanan başka bir şema bulup voltajlarını ordan kontrol edebilirsin. Core voltajı yokken zaten dramrst sinyali aktif olmayacak.
bilgi hakedene verilir
mrtglm

Post by mrtglm »

BİOS YAZILDI USTAM OMAJ LARI RESİMDE EKLEDİM

Allah var Gam Yok !!!
halit al
Has thanked: 340 times
Been thanked: 627 times

Post by halit al »

omaj değerleri normal gözüküyor. biosu resmi sitedenmi yazdınız?. 4.5 ohm olan core 7.8 ohm olan da gt fazı olması gerek cihazın başına ne gelmiş sıvı teması vs var mı? osiloskop varsa elinizde ram data ve clk hatlarında data transferi var mı onları da kontrol edin bu kullandığınız tester spd voltajını kontrol ediyor. Her ne kadar rama giden data ve clk hatları spd hattındaki voltajl ile ve pull up dirençle yukarı seviyeye çekiliyor olsa da o hatlarda sorunla karşılaşmışlığım var. onların ölçülmesinde yarar var. ayrıca daha önce yazdığım isl entegresinide kontrol edin
bilgi hakedene verilir
mrtglm

Post by mrtglm »

tamam teşekkürler
Allah var Gam Yok !!!
Post Reply

Return to “HP, Compaq”