-
nurettin1985
Asus zenbook 13 ux325ea Windows 11 yüklerken kapanma sorunu
Arkadaşlar herkese merhabalar , hayırlı ramazanlar , benim ilk defa başıma geliyor Asus zenbook 13 ux325ea modeli bir cihaz geldi 500gb bir ssd takıp Windows 11 kurup vereceğim, cihaz Windows kurarken %80 lerde kapanıyor , neredeyse tüm Windows 10-11 sürümlerinde aynısını yapıyor , vdm enable durumda sürücüsünü yükleyerek denedim vdm disable olarak denedim hep aynı , kendi SSD sini takıyorum hiçbir sorun ısınma olmuyor sorunuz calisiyor , 3 çeşit farklı SSD nvme taktım hatta başka bir cihazda kurulumu yaptım sonra asusa taktım bu sefer serialtxt hatası boot hatası verdi açmadı , hiç bu cihaz ile böyle bir problem yaşayanınız varmı.Bir ince ayarımı var acaba.
- Vusal
- Site Admin
- Has thanked: 441 times
- Been thanked: 2709 times
Re: Asus zenbook 13 ux325ea Windows 11 yüklerken kapanma sorunu
Salam
Xeyirli Ramazanlar
SSD kənarda sistemini yaz qoş üzərinə. Yoxlamısan ?
Xeyirli Ramazanlar
"Hər elm sahibinin üstündə daha yaxşı bilən biri vardır.!" (Yusuf/76)
-
nurettin1985
Evet SSD ler sorunsuz çalışmaktadır , sıfır taktım , farklı bir bilgisayarda test ettim sorunsuz kuruluyor , USB flash belleklerimi hep rufus programı ile kuruyorum aklıma farklı bir program kullanmak geldi birazdan onunda deneyeceğim, ilk defa böyle bir arıza ile karşılaşıyorum , bu modelden daha öncede gelmişti ondada aynı sorun olmuştu
-
nurettin1985
tamam sorunu çözdüm bu sorunu yaşayan olursa şu şekilde yaptım , ssd yi farklı cihazda kurulumunu yaptım ve asusun sürücülerini yükledim cihaza taktım ve sorunsuz açıldı , ilk defa karşılaştım.
- Vusal
- Site Admin
- Has thanked: 441 times
- Been thanked: 2709 times
bu yöntəmi sizə qeyd etmişdim ilk yorumdanurettin1985 wrote: ↑Thu Mar 05, 2026 12:21 pm tamam sorunu çözdüm bu sorunu yaşayan olursa şu şekilde yaptım , ssd yi farklı cihazda kurulumunu yaptım ve asusun sürücülerini yükledim cihaza taktım ve sorunsuz açıldı , ilk defa karşılaştım.
"Hər elm sahibinin üstündə daha yaxşı bilən biri vardır.!" (Yusuf/76)