Noutbuk, Masaüstü, MacBook üçün BIOS istəklər
CHaKIR
Has thanked: 182 times
Been thanked: 39 times

Re: HP 15-da2094nt me clean

Post by CHaKIR »

Vusal wrote: Tue Jul 11, 2023 11:13 pm [External Link Removed for Guests]
Bu BIOS çalıştı Vusal ustam teşekkür ederim.
Yalnız ne işlem yaptınız buna :) . Diğer CleanMe yapılan BIOSlarda hiç görüntü vermedi. Siz bunu göndermeden önce bende CleanMe yaptım sorunsuz ancak yine görüntü alamadım. :roll:
Vusal
Site Admin
Has thanked: 416 times
Been thanked: 2461 times

Re: HP 15-da2094nt me clean ÇÖZÜLDÜ

Post by Vusal »

bu modelin ME bilgilerine ait bir temiz RGN dosyasi yok cunki. o sebepden ME temizlenme basarisiz oldu
bu gibi durumda resmi sitedeki BIOS. zaten ben nadiren ME temizlerim. Resmi sitedekini edit yaparim direk yaz. Temiz ME
bir de bu modelin driveri yoktu ama ona yakin modeli bulum driver indirdim ve BIOS icindeki BID nedirse onu resmi sitedeki ile karsilastirdim. daha sonra onu edit yaparak ve sizin makinanin DMI bilgilerini de ekleyerek hazirladim
sze godnerdigim BIOS DMI bilgileri vardi. aksi taktirde uzun islemle DMI eklemeniz lazimdi
hayirli olsun
:geek: Senior computer technician & teacher
"Hər elm sahibinin üstündə daha yaxşı bilən biri vardır.!" (Yusuf/76)
CHaKIR
Has thanked: 182 times
Been thanked: 39 times

Post by CHaKIR »

Vusal wrote: Thu Jul 13, 2023 5:50 pm bu modelin ME bilgilerine ait bir temiz RGN dosyasi yok cunki. o sebepden ME temizlenme basarisiz oldu
bu gibi durumda resmi sitedeki BIOS. zaten ben nadiren ME temizlerim. Resmi sitedekini edit yaparim direk yaz. Temiz ME
bir de bu modelin driveri yoktu ama ona yakin modeli bulum driver indirdim ve BIOS icindeki BID nedirse onu resmi sitedeki ile karsilastirdim. daha sonra onu edit yaparak ve sizin makinanin DMI bilgilerini de ekleyerek hazirladim
sze godnerdigim BIOS DMI bilgileri vardi. aksi taktirde uzun islemle DMI eklemeniz lazimdi
hayirli olsun
Bu değerli bilgilendirmen ve yardımın için tekrar teşekkür ederim Vusal ustam.
Sizin gönderdiğiniz Biosta ki DMI bilgileri benim cihazdaki ile aynı olduğu için meclean yaptığınızı düşündüm. O yüzden nasıl yaptığınızı çok merak ettim açıkçası
mehmed0606
Has thanked: 6 times
Been thanked: 42 times

Post by mehmed0606 »

USTA YAPAR USTANIN İŞİNE AKIL SIR ERMEZ
İşlerinde de Allah’tan korkanlarla istişare et.
Post Reply

Return to “BIOS istək | BIOS request”