Re: Termal Kamera UTI260B
selamun aleyküm ustalar. termal kamera ihtiyacından kaynaklı bu başlığı okudum gerçekten önemli bilgiler için halit ustaya teşekkür ederim. bir sorum olacaktı. unit 260b modeli ile uti720m modeli arasında kaldım. uti 720m modeli telefona takılabiliyor daha portatif . Hem bütçe olarak biri 15.500 tl gibi bir rakama satılıyorken 720m modeli 9500tl . Olumsuz bir özelliği var mıdır sizce ? alınır mı
- Vusal
- Site Admin
- Has thanked: 382 times
- Been thanked: 2265 times
resmi sitesindeki spec. bolumu inceleyin detayli ozellikleri eklenmismertpc26 wrote: ↑Tue Dec 24, 2024 2:44 pm selamun aleyküm ustalar. termal kamera ihtiyacından kaynaklı bu başlığı okudum gerçekten önemli bilgiler için halit ustaya teşekkür ederim. bir sorum olacaktı. unit 260b modeli ile uti720m modeli arasında kaldım. uti 720m modeli telefona takılabiliyor daha portatif . Hem bütçe olarak biri 15.500 tl gibi bir rakama satılıyorken 720m modeli 9500tl . Olumsuz bir özelliği var mıdır sizce ? alınır mı
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
Senior computer technician & teacher
"Hər elm sahibinin üstündə daha yaxşı bilən biri vardır.!" (Yusuf/76)
"Hər elm sahibinin üstündə daha yaxşı bilən biri vardır.!" (Yusuf/76)
teşekkürler vusal usta. Sıcaklık aralığından kaynaklı tercihim 260b modeli oldu. geriye kalan konularda pek bir farklılığını göremedim.