ustalarım kolay gelsin
anakart asus gl502vm rev 2.1
cihazda gtx 1060 ekran kartı var yükleme hatası veriyor işmeci i7 7700HQ bunun dahilinde Intel® HD Grafik 630 görünüyor ama aygıt yöneticisnde sadece gtx1060 var bunu intel aktif edebilirmiyiz? teşekkürler
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Vusal
- Site Admin
- Has thanked: 416 times
- Been thanked: 2459 times
Re: asus gl502vm uma aktif etme
eger uretici yapisal olarak nvidia kullandiysa bu gibi modellede intel hd aktiv yapamazsin. ben netden resimlerine baktim. sanirsam sadece cpu icin core faz kullanmislar. elinde boardview varsa oradan incele vcc_gt gibi bir bobin varmi ?

"Hər elm sahibinin üstündə daha yaxşı bilən biri vardır.!" (Yusuf/76)
bu cihazda edp ekrana giden data sinyalleri sadece harici gpuya bağlanmış ve gt bobinide yok
intel hd grafik kartının sinyalleride harici gpu üzerinden edp ekrana gidemeyeceğine göre bu cihazı umaya çeviremeyiz. harici intel hd ekran kartında aktif edemeyiz.
[External Link Removed for Guests]
intel hd grafik kartının sinyalleride harici gpu üzerinden edp ekrana gidemeyeceğine göre bu cihazı umaya çeviremeyiz. harici intel hd ekran kartında aktif edemeyiz.
[External Link Removed for Guests]
bilgi hakedene verilir
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
teşekkürler bilgiler için ustam win 11 kurulumda siyah ekran sorunu ortadan kalktı nvidia denetim masası gelmedi ama driver inf dosyasıyla ekran karını gördü şimdilik sıkıntı yok bu şekilde sorun çözüldü.