sapphire rx6800 mats mods kodlari
selamun aleyküm ustalar bu gün servise sapphire rx6800 geldi daha önceden bu kartı mats mods da denememiştim. mats mods da rx 6900/6800 sekmesine girdiğimde ls kodunu yazdığımda burada rx5700-5600- gibi 5000 serisi kartlar çıkıyor 6000 serisi kartlar çıkmıyor bunun için bir kod var mıdır? yada nasıl çözebiliriz bu konuyu
- Vusal
- Site Admin
- Has thanked: 416 times
- Been thanked: 2459 times
Re: sapphire rx6800 mats mods kodlari

"Hər elm sahibinin üstündə daha yaxşı bilən biri vardır.!" (Yusuf/76)
Vusal ustam zaten ben bu modsi kullanıyorum . 5. Seçenekte rx6900/6800/5700 yazan seçeneği bootlayıp listelediğimde yalnızca rx5700/5600/5500 var 6000 serisi mats yok. Başlığı daha önceden de incelemiştim, ustalarımdan biri de 6700xt ile ilgili bir mesaj bırakmış siz daha önceden de yapmadığınızı belirtmişsiniz . Fakat yaklaşık 6 aylık bir süre geçtiği için tekrardan başlık açtım, konu görünür olsun diye.
- Vusal
- Site Admin
bazen eski kodar digerine uyabiliyor.
o serisi icin demekki kodlar ayni.
o serisi icin demekki kodlar ayni.

Ustam yeni bir başlık açmaktansa burada farklı bir soru sormak istedim. Sanırım benim kurduğum test programında yada kodlarımda bir sıkıntı var. Elimde bir gtx980 mevcut, renkler çizgiler karışık, bu karta vram testi yapmaya çalışıyorum fakat şöyle birşeyle karşılaşıyorum [External Link Removed for Guests] programı hatalı yapıp yapmadığımı düşünerek tekrardan yaptım. Fakat sonuç hala aynı yazdığım kodlar şu şekildedir
cd gtx980i
./mods gputest.js -skip_rm_state_init -mfg -notest
Eğer bu şekilde yaparsam bu hatayı alıyorum .(bu kodu yazar yazmaz fotoğrafını eklediğim görüntü geliyor, herhangi bir test vs olmuyor. Eğer kodu şu şekilde yaparsam
CD 367.56.4
Bu şekilde de yaparsam enteresan bastıktan 1-2 an sonra komple görüntü gidiyor. Ortalama 15 dk civarı bekledim gelmedi. 3 farklı kartta denedim 3 ünde de aynı hataları aldım.
cd gtx980i
Eğer bu şekilde yaparsam bu hatayı alıyorum .(bu kodu yazar yazmaz fotoğrafını eklediğim görüntü geliyor, herhangi bir test vs olmuyor. Eğer kodu şu şekilde yaparsam
CD 367.56.4
Bu şekilde de yaparsam enteresan bastıktan 1-2 an sonra komple görüntü gidiyor. Ortalama 15 dk civarı bekledim gelmedi. 3 farklı kartta denedim 3 ünde de aynı hataları aldım.
- Vusal
- Site Admin
bundan sonra mats kodunu yazman gerek.
goruntunun gitmesi bazi versionlarda uyumsuzlugundan kaynaklidir.
bundan sonra mats kodunu yazman gerek.
goruntunun gitmesi bazi versionlarda uyumsuzlugundan kaynaklidir.

ustam yine hata aldım forumda sizin daha önceden ssd ye kurulmasını tavsiye ettiğiniz mesajınızı gördüm . 480 gb ssd açtım ona kuruyorum şimdi de. birde ingilizce olan pdf de uefi modda bootlayın yazıyor sistemi kurarken disk geniusta ssd yi uefi moda mı almam gerekiyor videoda o tarz birşey göremedim. daha önceden yaptığım mods da sadece legacy de çalışıyor uefide bootlamıyor hatam burada mıdır acaba
- Vusal
- Site Admin
burdaki versionu dene
ototmatik test yapacak
[External Link Removed for Guests]
ototmatik test yapacak
[External Link Removed for Guests]